morgonstund har gröt i munn

2011-03-12

målande rubrik. avsnjuter en grötfrukost. bästa sättet att ladda att det är jobbhelg igen. jag hade ju ett lite längre avbrott förra helgen, men visst är det inte samma sak, oavsett om man har en extra dag, att vara ledig när man är sjuk ? jag gjorde allt jag kunde för att kunna koppla av, och visst var det härligt med en riktig vårig helg med mycket fika och promenerande i solen. det är verkligen synd att klaga.

nu är det i alla fall 9timmars arbetsdag som gäller. mina ögon springer redan i kors. vi åt middag hos svåger- victor igår i hans schyssta nya egna lya. gott, mysigt och trevligt sällskap. ella höll låda. skrek och gormade, sen busade vi och hon gömde sig för elaka grisen. mitt hjärta smälter när hon ler med sin risgryns- tandrad.

ikväll flyr jag och bästis- teddyboi till skräckisarnas förlorade värld. vi ska plåga oss igenom paranormal activity 2, äta take-out och dricka vin. det blir sleep-over och en helkväll. en sak har jag lärt mig- man vet sannerligen vem som är ens riktiga i vänner. and the rest of it är historia.

nu hinner jag inte mer. måste rusa. på återseende. jag återkommer ikväll, om jag känner mig själv rätt.
god helg !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0