upp & ner

2011-08-26

hur kan man gå från toppen till botten på mindre än 24 timmar ? jag orkar inte med mig själv just nu. jag undrar om någon gör det ? antagligen inte. jag önskar att jag kunde trolla, så att jag kunde göra mig glad och snygg, trevlig och social. varför blir jag så här ? det straffar bara min omgivning.

är det inte typiskt ? saker och ting hittar verkligen tillfälle att ta ut sin rätt. när man jobbat in 2/3 av en arbetsmånad på 11 dagar är det självklart att man ska drabbas av något stressymptom som gör det omöjligt att äta och sova som man ska. ont i magen kan verkligen förstöra allt !

vet ni vad jag har kommit på ? det är inte min förbannade plikt att vara alla människor till lags. på ett sätt är jag otroligt lättad. det känns som att en tung sten kommer att flyttas från mina axlar, och andra sidan vet jag att någon annan kommer att få bära den lasten och det gör mig minst lika stressad. varför måste jag alltid ta ansvar för allting och försöka ta hand om alla ?

jag undrar om det är så att ens egen välvilja kan göra en sjuk ? under så lång tid har jag inte riktigt kunnat koppla av och stänga ner. jag är alltid orolig för vad någon annan ska tycka. själv står jag bara där och låter andra göra som om vill. jag orkar inte mer ! jag orkar inte försöka vara duktigast längre. det tjänar ingenting till. man får det bara i nacken. är det så här det känns när vemodet plötsligt blir till insikter ?

just det. jag lever utan min iphone just nu också. jag har fått låna en telefon jag inte vet hur den fungerar. jag vet inte om jag har mitt vanliga nummer. så ta inte illa upp om jag inte svarar. det fixar sig, det gör det alltid. ni kan ju göra ett försök att ringa eller sms'a för självfallet har jag inga nummer till mina nära och kära heller.

så tills vidare, hör ni inte av mig försöker jag antagligen bara bearbeta det jag just nu är. upp & ner.

n.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0