helg i stort och i smått

2011-04-03

på söndagar får man ligga kvar extra länge i sängen, unna sig extra gott till frukost och helt enkelt bara slappna av och värma upp för en ny jobbvecka. jag tror att jag med flera är överrens.

rasmus har tentat idag. det gav utrymme för välförtjänt/behövlig sovmorgon. jag passade dessutom på att äta frukost i sängen och sträckse några avsnitt mad men. säsong tre har hittills spårat lite. jag blir inte helt klok på vad jag tycker.

storstädning av lägenheten ägde rum någon gång efter lunch. höll på i närmre tre timmar. det är så skönt med vårstädning. jag ser alltid till att öppna alla fönster, rysta sängkläder och bli kvitt allt damm. det tar sin lilla tid, men det är så härligt när allting skiner blankt och luktar fräscht av citron sen.

eftermiddagen och kvällen tillbringade vi hos fanny, linus och ella i nya lyan. jag är så glad. så förväntansfull. nu har vi inte mer än 10minuters promenad till varann. det är i princip bara folkets park som skiljer oss åt. nu kommer det bli mycket häng. många goa stunder tillsammans ! jag kan redan se sommaren framför mig. härligt med vänner, som jag mer eller mindre räknar som familj, på behändigt avstånd.

arbetsvecka på nytt stundar. jag är ledig på tisdag, men oj vad jag tänker att vara ledig då. mamma bjuder på spa-dag med massage och middag på kvällen. fab. äntligen ska jag bli kvitt mina muskelknutor som mer eller mindre dödar min rygg på jobbet. jag körde förresten lite hemmaspa här idag. bad tills badvattnet vart kallt och jag vaknade med ett ryck. body skrubb all over- behövdes kan jag meddela. provade dessutom att färga mina ögonfransar. för att vara första försöket, rätt så nöjd. ska dock köra en dos till. kan vara skönt att vila fransarna från maskara när man är ledig, men man vill ändå inte se helt omålad ut. jag tycker att jag ser ut som ett spöke utan svart på fransarna. tror därför på färgning för 40 dagar !

nu film och sänggång.
hoppas att helgen vart till belåtenhet go'vänner.

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0