önskelista

2010-11-17

jag sitter här och funderar över julklappar. ge, det ska jag göra så det står härliga till. jag älskar att se hur andra människor skiner upp över saker de får. jag älskar att kunna göra andra människor glada genom att ge bort något som de önskat sig.

i år är det min första jul som nyutflugen och det gör ju att man önskar sig sånt där som man kan stoppa raka vägen in i den egna lyan. det är härligt med bekvämlighetsprylar och ännu härligare & mer bekvämt är det ju om man kan skaffa sig dessa på annat sätt än att köpa dem själv. är det egoistiskt att se det så ? egentligen tycker jag ju att det är bra.

vem vill inte vara med att buffra till mitt & rasmus lilla kapital liksom ? det är väl härligt om nära & kära kan ge bort något som vi verkligen vill ha och behöver.

jag känner mig dessutom extra fantasifull i år. inga pengar & presentkort här inte. det är kanske inga julklappar man knatar ner på stan & fixar på en kvart. desto roligare tycker jag att de är !

jag önskar mig i alla fall;

-gardiner, och att någon kan hjälpa mig att sätta upp dessa och kanske också sy en del. (inkl. tillbehör som en stång osv.)
-en gammal och sliten amerikakoffert.
-en brödrost
-en gammal fåtölj som jag och rasmus kan klä om och göra till läsfåtölj.
-ett marockanskt tebord.

ja, det var nog allt. fast jag kommer nog på en hel drös med saker till innan den 24 stundar !

m.

Kommentarer
Postat av: Emy

Jag såg precis en amerikakoffert till salu på blocket, lite sådär sliten. =)

2010-11-19 @ 00:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0