jobba ? en lördag !

2010-12-18

då var det dags för jobbhelg igen, men mig går det ingen nöd på. ikväll kommer förhoppningsvis emma & chrille och imorgon hoppas jag på att eventuellt kunna pynta en gran.

gårdagen var så jäkla effektiv. åkte en vända till vellinge. hem och dumpa av lite saker. bort till värnhem för inhandling av kattmat och julklappar. hem och dumpa av. in i stan för mer julklappsshopping och sen hem och dumpa av. fast efter det stannade jag hemma. jag och älskling langade home made pizza. kräftstjärtar på min, salami på hans.

tackvare monstertenta som rasmus pluggat röven av sig till, fick jag ha en ensam uppesittarfredag. jag har nämligen fått för mig att jag mer eller mindre måste sitta uppe halva natten om jag har jobbhelg. liksom för att känna av helgen i alla fall lite. därför blev det mysteriet på greveholm maraton med glögg, lussebullar och gottis. jag är flitig på att mysa till det.

jag måste bara få utpringa ett fyrfaldigt leve för att det kommer bli den bästa julen av alla jular i år. fatta så major det är, vi har alltid världens bästa jul. så i år leve den bästa julen; HURRA HURRA HURRA HURRA !

måste ut och pulsa i snön om några minuter. må din väg gå dig till mötes idag kära & jag önskar er en tillfreds lördag. kom gärna & ta en fika !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0