life has turned out pretty damn well & jag är surely on fire

2010-04-09

jag är alltid så glad och upprymd när jag kommer från min jobbcoach. han är verkligen bäst ! vi sorterar mitt liv, drar i olika trådar, ser möjlighet och kanske det bästa av allt; vi fokuserar på mig mig mig mig och mig !

imorgon har jag ett möte innan 11 med en hombre i höllviken, som eventuellt ska kunna ge mig allt jag behöver. okej, kanske inte allt, men mycket i alla fall. det gäller en praktiskplats och jag hoppas och ber att mötet imorgon ska leda till något.

min vision är i alla fall att gå som praktikant några månader, och att samtidigt starta mitt företag och kicka ass och sen hoppa på en utbilding till hösten. detta kommer att resultera i allt det som jag längtar efter; erfarenheter, kunskap både i teori och praktisk samt dineros.

jag har förövrigt världens bästa svärmor som kan tänka sig att hjälpa mig med bokföring. det är liksom min räddning för jag kan ju inte sånt...än. det känns så jävla rätt i magen allt ! ja, jag är jätterädd för att jag inte har tillräckligt med kunskaper & vana i branschen, men det är ju det jag tänker skaffa mig genom att gå ut hårt !

jag vill lyckas och jag tänker inte ge mig. ja-ja-ja-ja-ja ! uh uh uh ! vad vore livet utan drömmar ? vad vore livet utan mål ? vad vore livet utan utmaningar ? nothing in life kommer gratis och jag laddar för en tid med så jävla mycket att göra, men jag kommer klara det - för jag är sån ! jag har många bollar i luften och jag klarar det.

it is on, mannar ! och jag måste bara få säga detta: whaaaaduup ! tagga tagga tagga !

m.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0