say what ?

2009-09-30

det är inte läge att vara omotiverad just nu. vi har semenarium med opponering imorgon & jag måste läsa på. har bara legat i sängen hela eftermiddagen och tyckt synd om mig själv. karamellkungen-rester & satc. det går liksom inte att finna den där ron i kroppen när något som man håller mycket varmt om hjärtat bara försvunnit spårlöst. jag fortsätter att tjata om mitt husdjur - men hon har funnits hos mig i 12 år !

dessutom är hon mer än speciell för mig, eftersom att hon råkade heta precis samma sak som jag hade döpte min gosekatt till några år tidigare. fnattis. gosekatten - fnattis ska få sova hos mig inatt. inte alls samma sak. men kanske kan det trösta lite.

ååh. orkar inte läsa litterära reportage. blä blä blä.

pappa berättade att katter är fredlösa. det betyder att folk som ogillar kattar kan skada dem utan att man kan anmäla eller åtala dem för något. är inte djurplågeri, djurplågeri ? jag fattar inte varför dumma jävla jyckar - som förvisso kostar en aning mer, men som bara skäller, bajsar & luktar kan vara mer värda än katter som pretty much sköter sig själva. vem har bestämt att man ska sortera bland djurarterna ? vi får ju inte göra det bland människor - det borde vara exakt samma sak ! jag är just nu pist off. bäst att jag lägger ner det här projektet innan jag säger något dumt. godnatt !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0