tra la laa - lilla molntuss !

2009-10-20

visst är det så otroligt skönt när man somnar så fort man lagt huvudet på kudden ? det gjorde jag igår ! jag tillät mig själv att ha lite sovmorgon idag. till halv nio ungefär. kanske inte är så mycket att hurra över - men om man slappar till 11 mitt i veckan då är dygnsrytmen förstörd. i alla fall känner jag mig utvilad och det är väl egentligen det som är meningen ?

har ägnat morgonen åt att beställa kurslitteratur. det ger sig faktiskt att leta runt. för denna gången hittade jag tre av fyra böcker billigare på lycknis.com, vilket jag inte gjorde första gången. den fjärde och sista boken som inte verkar vara jätteakut ligger på bevakning på adlibris.se. trots att jag tyckte att jag kom billigt undan landa kalaset på 786 spänn. holy cow ! det är inte rättvist att böcker man läser once ska kosta skjortan.

nu ska jag strax krypa tillbaka i sängen med frukostbricka. sängen har blivit mitt standardställe att äta frukost på. det är så mysigt att ligga där. bussen går halv 12. för vi ska ju till kulturen i lund idag. mina basgruppsvänner har inte hört av sig, förutom en som skulle sticka tidigare. jag hoppas verkligen att jag kan möta upp med någon på stationen, för annars kommer jag gå vilse.

funderar förövrigt på att höra av mig till anders. men han är säkert i skolan, annars hade det varit nice med en fika. den som lever få se !

nu smoothie, och avokadomos på havremacka ! healthy or what ? talk to you later !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0