vad är det för en dag ?

2009-11-20

är det en vanlig dag ? nej, det är ingen vanlig dag - för det är mammas födelsedag ! HURRA HURRA HURRA ! törs dock inte väcka henne. hon ville ha sovmorgon till 10 och det ska hon få. men jag har inte tid att unna mig sådana faciliteter, jag måste studera.

inatt drömde jag räligt om kräldjur. skorpioner och slemmiga ormar. vi skulle ha fest och hela huset var fullt av giftiga sattyg. för att inte bränna sig om fötterna kilade vi runt med blå aloe vera gel på fotsulorna, varför liksom ? kunde vi inte bara haft skor ?

sista scenen innan jag vaknade med ett ryck - då slingrade en orm sig över köksgolvet, och mamma höll på att trampa på den. jag tror att den var snäll för det åt på en bit saltgurka.

vet ni ? solen skiner. ja, det är sant ! det är helt underbart väder ute. inget soldis, där fukten hänger i luften, utan himlen är blå och klar. det blir bergis kallt idag - men jag föredrar kalla klara dagar framför disiga, fuktiga och blöta dagar.

john fick lämna paradise hotel igår. inofficiellt hatar jag jackie. hon är en backstabbing kukhäxa (det var anders som introducera detta ultimata ord för mig) jag vet inte riktigt vad jag tycker nu. det känns som att jackie kör sitt eget lilla race & att hon hellre offentliggör sig själv på det allra mest grisigaste sättet hon kan, än att spela tillsammans med dem andra. om stefan hade fått åka hem, då hade det blivit intriger mellan paren. nu är det jackie som för eller senare kommer få åka hem för att de andra tjejerna kommer hata henne för att pilla på deras killar. jag vill se pakter, girlfights och intriger - nu kommer det bli alla mot en. mindre kul.

egentligen så fattar jag inte varför jag tittar. jag vill inte vara generell här, men jag tror många tjejer och för den delen även killar, hemma i tv-sofforna verkar njuta av att gotta sig i andras olyckor. det är ju därför vi har realitys shows och skvallerpress. jag gillar det, med handen på hjärtat. det är kul. fast lika mycket handlar det om bekräftelse, töntigt nog. man känner sig ganska bra på alla sätt och vis när man ser tjejerna & killarna på hotellet. sjukt billiga, dramatiska och allmänt korkade. det finns verkligen människor som kan ställa upp på vad som, bara för att få visa upp sig i tv. sannolikheten att de skulle vinna den där halva miljonen är ju minimal.

nu ska jag ta tag i dagens göromål. min hjärna fungerar bäst på morgonen. den är förvisso full av tankar, men jag är så pass klar i skallen att jag orkar reda ut dem. så om jag ska få gjort något idag, blir det nu !

över och ut, just nu i alla fall !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0