måndagsångest

2009-11-23

pappa har åkt till karlstad. han har under hösten pluggat in några högskole/universitetspoäng i säkerhet som tydligen är viktiga för hans nya jobb. verkar ganska skumt, och dessutom lite knasigt att han ska till och från karlstad över ett dygn - men så ligger det till.

i alla fall så är det girls only. bara jag, mamma och katten. vi är för trötta allihopa för att göra något särskilt, men det blev i alla fall en middag som fasan hade gett fingret. mamma mötte upp mig med bilen vid bussen & sen åkte vi för att handla. efter att ha lullat runt i mataffären landade vi tillslut vid frysdiskarna. pappa sitter nog uppe i mellansverige & tror att vi står vid spisen hela kvällen för att laga något; lyxigt och avancerat med mycket grönsaker, men han skulle bara veta.

i korgen slängde vi ner varsen felix fullkornspaj, varsen brämhults smoothie. inga större konstigheter. till det fick det bli sallad gjord på sallad, tomater, morötter & kiwi. väldigt enkelt, ganska oambitiöst men fortfarande relativt nyttigt - pappa hade strejkat.

jag ska strax landa i sängen för att plugga lite. sämsta stället, i know - för jag kommer somna. energin bara sipprar ur mig som om jag hade punktering. jag tänkte att jag kanske kunde muta mig själv med tranbär & mörkchoklad. det kryper i kroppen, så obehagligt utmattad är jag - jag vet inte ens varför.

förresten, så fick jag mitt paket från panduro idag. det kändes bra, då kan jag få klart uppgiften i tid. jag säger bara: usch, fy, bläe, urk och baaah på den här veckan. jag känner mig som om jag ska lösas upp, men det finns inte tid för det. tentan skriver sig inte själv. jag njuter i alla fall av att jag var disciplinerad förra veckan ! nog tjatat !

see you, when i see you,
m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0