tisdag

2009-05-16

har nyligen mumsat i mig en panini; brie och tranbär. riktigt gott - och hemmagjord. läste om kombinationen på en blogg, och när det dessutom fanns grejer hemma - då är man inte sen med att prova.

nyss hemkommen från jobb, samt en vända i stan. skånetrafikens bussar hade kraschat på någon vänster så fick åka gratis både dit & hem. jag gillar sånt. kollektivtrafiken när den är som bäst - gratis, alltså. gjorde inget annat än o klagade på priserna i början av året, men det är faktiskt för illa att det ska behöva kosta skjortan att faktiskt ta bussen. förbannade poliktiker !

jag har dessutom varit med om en nära-döden-upplevelse idag. i korsningen vid mobilia, när man kommer från motorvägen från vellinge hållet där det är en hel drös med stoppljus körde en saab 900 vänster mot röttljus. bussen höll verkligen på att preja honom rakt i sidan. jag hatar trafik, och jag litar inte på någon. usch - olyckor händer så lätt.

nu ska jag tillbringa aftonen med att titta på SATC & älskling om du läser detta, tihi. kom hit, jag har en present till dig !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0