ordning och reda...

2009-12-14

...och så vidare. schemat för delkurs 3 är det ingen ordning på, vi har nämligen inget schema. just nu är det bara handledning som gäller och projektarbete såklart. jag och rebecca tillät oss att ha ledigt idag, men imorgon stundar vår första handledning och vi ska även se till att filma allt, och eventuellt börja klippa.

så istället för att fokusera på skolarbete har jag ägnat dagen åt sådant som jag tycker är viktigt. jag hoppade direkt från pyjamasen ner i mysbyxor och gammal t-shirt och sen har dagen spenderats med städning, pysslande på rummet, tvätt och himym. jätteviktigt tänker ni, men för mig är sådant enormt viktigt. ordning och reda - pengar på fredag !

garderoben är sorterad. kläderna hänger i färgordning. alla klänningar, jackor och liknande, har flyttats till klädkammaren. byrån är också ur städad och nysorterad. allt som ligger inlagt nu är tvättat och snyggt ihopvikt eller upphängt. jag är så nöjd.

rummet är städat och luktar fräscht. jag funderade på att plocka fram julpyntet, men eftersom att det är tradition att julpynta på lillejul ändrade jag mig illa kvickt. när städningen var klar fixade jag lite me-time med ansiktsmask och himym för hela slanten. nu skulle jag helt av allt bara vilja krypa ner i sängen, låta kvällen och natten omsluta mig & somna, men kl 17 är kanske en aning tidigt ? ska i alla fall fortsätta att ha en seg kväll. uppladdning inför vad som komma skall är ett måste !

m.




Kommentarer
Postat av: Hanna

Du är så effektiv Maria att jag får ångest. Jag om någon har mycket att göra men får inget gjort.. Hur bär du dig åt kvinna?

<3

2009-12-14 @ 17:14:45
URL: http://hannasegen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0