bakissöndag

2009-12-06

åt helvete med klassfest. det blev utgång med klasskompisar istället. att försöka arrangera något gemensamt med 60 olika viljor, det är som bäddat för splitter.

förfesten var som den alltid är - det absolut bästa när det är fest. eller det tycker jag i alla fall. jag hara lltid roligast på förfesten. jag, amanda, rebecca & maria drog sen vidare till kb. kb är som det alltid är; lustigt folk, lustig musik och lustig stämning - men jag hade kul.

på väg till bussen för att åka hem var jag med om det sjukaste. jag hade helt klart för mig hur jag skulle gå - men jag bara gick och gick och gick. så när jag hade irrat omkring bland gatorna kom jag plötsligt till södervärn - lokalsinnet svek, nästan så jag blev rädd.

jag hade vägen klar i huvudet och visste precis var jag skulle hämna. ni förstår säkert att jag blev dö paff när jag plötsligt står mitt på södervärn. knäppt !

på hållplatsen kom en tjej och satte sig intill. hon var också påväg hem efter fest. verkligen social och vi höll varandra sällskap i natten. pratade om framtidsdrömmar - haha ! vi var båda överrens om att det var bra att vi hade hittat varandra. att vara ensam tjej i malmö, mitt i natten, är inte det smartaste. ibland överraskar människor och jag älskar det !

idag har jag varit så sjukt seg. bakis men utan illamående & huvudvärk - thank god. rummet har städats och jag är nöjd. snart kommer bröderna lundborg & det ska bli mysigt att hålla bakissöndag med dem.

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0