en ovanligt laddad långfredag

2009-04-10

har spenderat större delen av dagen ute idag, och det känns i ansiktet. vårsolen är stark, och kinderna är härligt solkyssta. snart dröjer det nog inte länge förrän resten av kroppen också kan få lite färg. dagen inleddes med filosofiplugg på terrasen. har aldrig varit ute i så här god tid inför ett prov, men faktiskt - jag gillar det !

redo att fånga dagen begav jag mig först iväg för att träffa kajsa o co som hade arrangerat en picknick, med korvgrillning och fotbollssparkning. mötte därefter upp med killarna och sen blev det v. hamnen för hela slanten. med en latte i handen, och bästa vännernas sällskap avnjöts flertalet timmar i solen - inte fel !

kvällen är ovis - men jag tippar på en stadig hemmakväll med mor & far som förtillfället köttar årets melodifestivalen bidrag där nere, detta eftersom att samlingscd'n existerar i detta hushåll. aningen pinsamt, men folk födda -60, eller tidigare har ju lite andra vanor, så antar att det bara är för en att gilla läget. lite sugen på att knäcka en bärs, hoppa ner o skaka rumpan med mamma till disconnect me - marie serneholt.. nice !

i'm off ! hasta luego guapos !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0