permensan-bulgur med rostade pumpakärnor

2008-12-13

bulgur är en brilljant uppfinning och faktum är att bulgur går att röra ihop med vad som helst. kvällsmat fick bli permensan-bulgur med rostade pumpakärnor och tomatsalsa. nyttigt, gott och klart på 12 minuter.

du behöver:
1 ½ dl bulgur - koka upp under lock på svag värme i 3 dl vatten.
½ dl pumpakärnor - som rostas på svag värme i en stekpanna.

blanda den färdiga bulgurn i en skål med, pumpakärnorna & rivenpermesanost.

tomatsalsa
2 tomater som hackas - värm tomaterna med lite olivolja i en kastrull och krydda med oregano, salt och peppar.

kan ätas som det är, eller som tillbehör till kött eller kyckling.

lycka till
m.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0