det gäller att avsluta bra, för då har man liksom ångan oppe och kan göra en kick ass start på den nya veckan som komma skall. NU KÖR VI !

2010-05-23

ledighet må vara bland det bästa som lär finnas på denna jord när stämningskompassen står på "raka spåret". ledighet är aldrig så värdefull som när det är efterlängtad och man har jobbat hårt för den.

idag tillbringade jag morgonen, samt förmiddagen med att sova länge bredvid mitt älskade troll och aldrig har det känts så rätt att masa sig långtsamt ur sängen. frukost fick jag på märtas i höllviken, med världens tredje bästa familj; wallons'. 1. ohlin/ lindkvist 2. lundborg 3. wallon.

då rasmus varit i knegarens spår tillsammans med gode vännen mackan, passade jag på att tillbringa dagen med värnpliktige fred salon, aka ted wallon. ted, jag älskar det smeknamnet. deal with it ! vi promenerade sakta genom höllviken och landade sedan i varsen stor fåtölj tills att det var dags för soldaten att packa sina saker och bege sig mot tåget. sällskap, det hade vi. en kaffe senare skiljdes vi åt och på något sätt känns det som att jag kommer sakna honom mer den här gången, trots att vi ses om en vecka.

jag har de bästa vännerna i världen. jag vet, alla säger det, men utan tvekan kan jag säga att det är jag som har de bästa vännerna i världen. vi har roligt, vi kan prata om allt och vi ser till varandras fördelar och uppskattar varann för vilka vi faktiskt. vi respekterar varann och har jävligt kul tillsammans utan att spela på någons bekostnad. okej, ibland händer det att vi skrattar åt varann, särskilt ted...men den man älskar, den agar man !

när jag kom hem i eftermiddags hade mannen hunnit hem och eftersom att jag älskar att rå om honom pysslade jag också om honom. efter att ha ansat mitt buskage, mina kryddväxter i köksfönstret, ställde jag till med en kalasig söndagsmiddag bestående av först laxmacka med hovmästarsås och sen spagetti och köttfärssås.

på agendan stod förövrigt städning och nu när surret från dammsugaren dött ut kan jag andas och känna att dagen till max har kramats på det bästa av allt. till dit hör också telefonsamtal med mamma& pappa, världens näst bästa uppfinning förutom rasmus, vatten och frysta hallon (när is plötsligt känns som lyx) sol och parlamentet.

jag ska släcka ner här om bara en liten liten stund. jag vill skriva att det finns någon i rummet intill som behöver mig, men om sanningen ska fram är det nog jag som behöver honom alldeles förmycket. jag älskar mitt liv, och jag älskar att känna mig uppskattad. idag var en bra dag !

vi hörs imorgon och då, mina vänner, väntar ännu en ledig dag...i alla fall en halvt ledig dag. förmiddag och eftermiddag, samt kväll är uppbokad där emellan ska jag försökat hitta på bra med mycket bus.

puss och godnatt, you can get it, if you really want

m.


Kommentarer
Postat av: K

Låter helt underbart Maria! Ä så glad för din skull! Måste ses snart, jag vill komma in och se lägenheten också :) Fika i veckan? Puuusss <3

2010-05-23 @ 22:00:53
URL: http://thisiskay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0