middagstips

2011-03-01

fyra portioner

4x normalstora kycklingbröst
1x rödlök
1x burk kokosmjölk
1x matlagningsgrädde
2x tsk röd curry

fräs lök i olja. stek sedan kycklingen halvfärdig. tillsätt 2x tsk röd curry och rör runt. tillsätt en burk kokosmjölk och 250 ml matlagningsgrädde. eventuellt redning för att få såsen tjockare.

jag åt blomkålsmos till och rasmus basmatiris. blomkålsmos kan jag rekommendera varmt. godare och hemskt mycket nyttigare än potatismos. dock ska jag prova att vispa sönder den väl kokta blomkålen istället för att mixa med mixerstav. det lär bli fluffigare !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0