världens bästa tisdag !

2011-06-01

jag hade världens bästa lediga dag i tisdags. jag vaknade till strålande solsken kl 7 och satte så fort jag kunde fart med tvätt och städning för att kunna ge mig ut i solen. sommaren har verkligen anlänt for real nu. något annat är å andra sidan uteslutet i juni. sommaren är så efterlängtad, och det tror jag inte att jag är ensam om att känna !

jag cyklade i alla fall ner till ribbersborgs strand, la mig till rätta på en handduk och solade i några timmar. avskildhet efterfrågades, men någon avskildhet fick jag inte dessvärre. samtliga malmös mellanstadieklasser verkade ha idrottsdag på fältet och emellanåt kände jag mig verligen utstirrad. jag kan verkligen inte förstå följande ekvation... om man tar skolbarn till en strand, då finns där människor klädda i bikini. som om det vore någon nyhet liksom ? det är sådär kul med en massa snorungar som glor på en när man bygger på brännan.

mätt på sol cyklade jag vidare för att ta en fika med fanny när hemmet. st. knuts torg kommer vara it om några år. vinny's sportsbar den lokala puben med bland annat pizzeria, har sin charm, men om man kunde höja ribban några snäpp då skulle det verkligen kunna bli exlusivt. några mysiga boutiqer, en vin källare med hemlagad italiensk husmanskost och några kaféer med öga för det där lilla extra. vips, så har vi ett nytt ställa att hänga på. jag tror inte att det kan bli en lilla torg hype, och det är väl inte meningen heller, men bara man kan röja undan GB-glass parasollerna och isolera den där känslav av mys, tror jag att vi har en winner. stadsplanerare maria, spot on !

efter mysig fika med fanny och ella såklart, knatade jag ner på gymmet. körde stenhårt på löpbandet. jag och rasmus slog sedan våra kloka hjärnor ihop och körde ut till IKEA Svågertorp. Vi är nu ett utehusmöblemang rikare. Trots en liten balkong och att bordet nästan inte fick plats laddar jag ändå för många långa frukostar där i solen. Jag ska bara komma på exakt hur det ska se ut, sen ska jag bara sitta där och mysa under semestern !

(följande inlägg vart sparat bland mina utkast och jag tyckte ändå att det var på sin rätta plats att skriva klart och publicera, men tisdag var trots allt världsbäst !)

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0