semesterrapport

2011-06-30

halvvägs in i den första av tre semesterveckor. jag njuter. jag vet att jag inte ska tänka på att jag måste tillbaka, men det är svårt att låta bli. jag vet att plötsligt så måste jag. semestern går så fort- det är det värsta. jag försöker därför fylla dagarna med meningsfulla saker. sådant som får mig att må som bäst. då slipper jag skruva på mig i höst och ångra att jag aldrig vilade.

so far har jag hunnit med;

måndag: våffellunch i höllviken hos en fin vän. dan tillbringade vi på stranden. vi bubblade över av skratt. jag älskar den här människan. hon får mig full av sådant som jag trodde jag hade blivit för gammal för, i måttliga mängder. kvällen avnjöt jag och rasmus på limhamnsfältet med markus och tarzan. det blev picknick och skitsnack tills knotten tog över.

tisdag: jag började med att försova mig, men var på en kvart barnvaktsklar hos lundborg/samevall några gator bort. jag och ella busade på stan, missade bussen, köpte jordgubbar, tog bussen till höllviken och gick hem till venessa. där lekte vi i trädgården innan vi drog ner på stranden och bokstavligttalat dök i sanden. kvällen blev lugn hemma hos min prins.

onsdag: älsklings rasmus och jag satte klockan tidigt och passade tåget till eslöv. jag unnade mig 1 timmes nagelbygge- första någonsin. ovant, men dödligt snyggt. hem igen och vi gjorde ärenden. köpte 10kg foder till katten, laddade upp med nya leksaker för att hon inte ska dö av tristess. vi lyxade också till det och köpte ett eget litet skithus till milo. just nu gör hon sina behov i en box med filter så att vi både slipper se och känna det hon lämnar efter sig. kvällen avrundade jag, fanny, jessie och emma med det svettigaste IW-passet jag någonsin varit på. sjukt skönt efteråt !

torsdag: vaknade i tid. det har blivit en god vana. det gillas. satte genast igång att städa min garderob. jag lider av besvärlig seperationsångest när det gäller mina kläder. jag har aldrig något att ta på mig, ändå svämmar min klädstång och garderob över. när jag fattar beslutet att rensa kan jag aldrig slänga något. det sitter förmycket minnen i kläder. nu skiter jag dock i att det gnager i mig. det är lika bra att göra någon annan en tjänst- skänka till välgörenhet- göra någon annan glad och varm. hemma ligger det bara i drivor och jag skulle ändå aldrig få för mig att ta på mig vissa saker, annat passar kanske inte ens. såhär, när jag nu är färdig är jag lättad. det känns som att en sten lyft från mitt bröst. iövrigt så är det köpstopp som gäller för mig. jag har så mycket kläder, och man kan faktiskt använda en klänning mer än en gång !

dagen ska fortsätta i latenhetens tecken. jag ska cykla ner till stranden, njuta av vädret. om det blir en ledig tid på IW-passet i eftermiddag hittar ni mig där, annars ska jag torghandla grönsaker och träffa isa idag ! lagom mycket måsten !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0