solsken hos mig

2011-02-08

tisdagar då går jag all in. det vet ni. all in med städning, all in med tvätten, all in med att äta ordentligt och all in med att umgås med nära och kära.

idag består frukosten av; fruktsallad med grönt äpple, blodgrape, kiwi, pumpakärnor, valnötter och mandel. äter också en danskt rågbrödsmacka med ägg och en gnutta kalles. socker, i know, men jag har aldrig tyckt så mycket om kalles som i skrivandes stund. till hårdkokt ägg på grovt bröd, det är dödligt gott. sköljer ner det hela med bästa frukostte'et !

väderleken kan beskrivas med garanterade solchanser men vindfast. jag ska möta upp fanny strax efter 1 för att göra stan. hoppas dock bara på att få sitta och fika i all evighet. det gör jag aldrig; sitter och dricker kaffe i timmar. jag avundas människor som har talamod att bara sitta. för även om jag har en eftermiddag över, så får jag spring i benen av att sitta still. dags att lära sig att varva ner ? i guess.

hej och hopp ! nu ringer snart timern på mig. då måste jag ner i tvättstugan igen. skönt om jag hinner borsta tänderna innan. tråkigt läge att springa på någon i trappan och döda dom med mitt kaviar-breath. så för att slippa någon grannfejd ska jag genast skynda ut i badrummet.

talk to you later baby-cakes !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0