igår var det dags för fredagsmys

2011-02-26

igår stannde vi i inne bortsett från turerna ner och upp från tvättstugan. rasmus ska skriva tenta idag och jag ska iväg till jobbet om en knapp timme. jag somnade i soffan igår strax innan halv 10. så skönt ! jag älskar att somna i soffan, -vila ögonen en stund. rasmus är oftast där och petar; "sover du ? du sover ju !" jag älskar min retsticka.

igårkväll fick jag äntligen äta tonfiskröra till kvällsmat. som jag har längtat. det fanns liksom ingen återvändo när allt som saknades var en konservöppnare. jag fick i sällskap av min karl och vi masade oss till konsum. där stod jag och valde mellan en för 100 spänn och en för 24.50. gissa vilken det blev ?

den billiga såklart. jag var sannerligen upprörd. ska jag baxa ut 100 spänn för en konservöppnare gastade jag ? "det är ju förfärligt, och håller gör dom inte heller. den kommer gå sönder efter en gång" det blev den billiga såklart, och peppar peppar, den har hållit så far. jag kan lova, den ser inte mycket ut för världen och kom i sällskap av en kapsylöppnare. tänk då vad det är för bråta jag köpt om den här lilla duon kostade 24.50.

åtminstone, jag fick min tonfiskröra och jag var nöjd. till shawshank redemption, cirkus halva, för sen somnade jag som sagt, smaskade jag i mig några bitar 87%-ig choklad och chashewnötter. fredagen kändes liksom komplett, i all sin enkelhet. jag tror inte vi gör några större kraftansträngningar ikväll heller. jag är tillbaka på jobbet imorgon också så kvällen lär bli lugn. jag ser framför mig, kanske ett glas rött och något underhållande på tv. jag måste chilla, annars kommer jag under mitten av nästa vecka drabbas av mental bakfylla och hamna i koma. inget jag hurrar särskilt mycket för.

ska återgå till min grötfrukost, glaset te och rester från gårdagens röra.
god lördag min vänner,

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0