förberedelserna

2011-04-09

jag har avverkat en full arbetsvecka med råge denna veckan och än är det inte slut. imorgon är förvisso bara tre timmar, men det är ändå en arbetsdag. särskilt med tanke på att det dröjer tills tisdag innan jag åter kan pusta ut. jag klagar inte, jag konstaterar ! den senaste månaden har varit betydligt lugnare jobbmässigt, men nu tror jag dock att fikasuget har vaknat till liv i allas kroppar- så det är bara att se fram emot fulla luncher från och med nu. det är dagarna med högt tempo och rush som jag verkligen älskar att jobba !

imorgon avfyrar vi firande för rasmus nyfyllda 23. det ska bli roligt. faktum är att detta nog få verka som en milstolpe i vårt förhållande och i våra liv. första kalaset vi arrangerar på egen hand och första kalaset vi arrangerar i vår lägenhet. jag har redan förberett och rasmus har handlat.

igår ringde fanny och vi snöade in på tårtor. jag är fast besluten om att baka allting själv. köpekakor är varken godare eller billigare ? dessutom är hela grejen med att bjuda hem fullbordad när det dessutom bärs in fat med hembakat och hela församlingen kan häpnas över den insats som legat som grund för allt det fantastiska.

jag har en vision och den ser snygg ut på pappret. jag ska göra allt för att verkligen förverkliga denna dröm jag har. jag har fixat idag på jobbet, och blir det som jag tänkt mig kommer den i tre lager. jag kan faktiskt inte bärga mig. jag vill bara att det ska vara imorgon. det finns inget som är så roligt som det här. nog för att kalas är kalas- kul, men förberedelserna är nog pricken över i'et after all.

ikväll bakas det dessutom min absoluta favoritkaka efter vaniljhjärtan; vit kladdkaka. det får ju inte verka snålt ! jag åter kommer med vidare betraktelser. det var längesen jag skrev av mig. så stay tuned pussgurkor !

m.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0