sweet dreams med zlatan

2010-09-21

har jag någonsin berättat för er att jag drömmer sjukt ? vid ett flertal gånger ? ja, jag kunde väl misstänka det ! det jag har drömt inatt tar dock alla pris. jag verkligen fascineras av drömmar och hur vårt undermedvetna kan koka ihop de mest bisarra historier. en del saker är helt enkelt inte rimliga !

jag vaknade med en mys-behaglig känsla i kroppen. utvilad och upprymd, sen kom jag plötsligt på vad jag hade drömt. jag hade hjälpt zlatan att flytta. det hela gick från att bära fotbollsstjärnans kartonger till att jag plötsligt bar in mina egna i hans lyxhus. vad kan man säga ? han är en sjukt charmig kille. en lite märklig avstickare var dock att han mitt i allt ville sticka och äta pommes i rosengård, men är man zlatan så är man !

m.

Kommentarer
Postat av: Fanny

haha... Sjukt bra! Trodde först du haft sexdröm om zlatan -men pommes på rosengård låter ju SÅ mycket bättre! haha ;) o ja - du va naturbegåvning gällande barnvagnen. Ella gav dig 10 av 10 möjliga berättade hon sen...! (nä, inte säger hon bara "kaj" :p) Tack igen för skorna! Dom ska användas flitigt :) puss

2010-09-22 @ 00:19:31
URL: http://guckeliis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0