periodmänniska, sån är jag !

2010-07-23

jag funderar ganska mycket på det där med dieter. man vill äta bra och man vill äta rätt, -jag vill det i alla fall ! samtidigt är det enformigt att hålla sig till någon särskild diet och jag blir ofta mer sugen på onyttigt när jag hela tiden tänker på att jag ska vara nyttig.

istället har jag en ny idé. jag ska bara äta sånt som jag tycker är gott. jag tror att jag har ganska bra matvanor egentligen, så det borde inte innebära något negativt. jag är en sucker för bröd oxh färsk frukt och grönsaker. och så här i sommarvärmen är grillat kanske det allra godaste och det är ju egenligen ganska nyttigt, fettsnålt i alla fall.

just nu frossar jag i galiamelon och surdegsbröd från jobbet. som sagt, jag är en periodmänniska och det tänker jag fortsätta att vara. det är härligt att bara äta sådant som man just för stunden inte kan få nog av. så, ja...jag beger mig därför mot svedala för att äta grillat. undrar om jag kan få festprissen med mig ?!

m.

Kommentarer
Postat av: JOPPIIIIIII

jag har en sådan hatkärlek till bröd! det finns inget godare men fan det sätter sig på the lovehandles innan man hunnit svälja vafan :(

2010-07-27 @ 12:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0