jag hatar inte spelaren, jag hatar spelet

2010-01-17

var kom alla kommentarer ifrån ? fortsätt gärna. hemskt trevligt att få lite ansikten på sina läsare. det är ju för er jag finns & för att ventillera skallen.
- oj, som det behövs. hade jag inte fått skriva av mig då & då hade jag sprängts i bitar. inte så himla kul med hjärnsubstans på mina blåa väggar ?!

får man förresten slarva med att tvätt av sminket ikväll ? jag vill bara krypa ner i sängen & få sidorna att prassla i neil strauss spelet. ni vet vilken den är va ? killarnas gudie, till att få oss kvinnor på fall. jag tar det hela med en nypa salt. den är hemskt intressant, men det är mer psykologi än ett spel.

det roliga är att ju fler av oss tjejer som läser den, desto sågade kommer killarna bli som försöker köra knepen på oss. eller nu talar jag för er tjejer, ni som är lediga ute på marknaden. gå inte på killar som försöker negga er & komma till avslut. det ska vara äkta, inget jävla spel.

visst är det schysst att osäkra killar får möjlighet att peppa sina självförtroenden, men det går att fixa utan en guide till bra raggning. jag tror på kärlek vid första ögonkastet. jag tror på att släppa alla spärrar & att sluta leta. kärleken går inte att jaga ifatt den upptäcker man när man slutar ställa krav. vi är mer än yta och objekt att studera, vi är individer fulla av kvaliteter att upptäckas bara vi ger varann chansen. du är vacker, utanpå som inuti. och det behövs ingen psykologi för att upptäcka det. allt är bara känslor & såna är vi fulla av bara vi tillåter oss själva att känna dem.

så för dig som fortfarande väntar på din prins eller prinsessa - gå ut en kväll med ett öppet sinne. ha kul och leta inte efter någon särskild. jag lovar att du kommer möta en blick... le, och få ett leende tillbaka - från vem som & istället för att döma honom eller henne, ge det hela en chans. vem vet ? det är kanske denne särskilda du väntat på !

m.

Kommentarer
Postat av: Ämmii <3

Det var så lite så..

Hoppas du får en toppen vecka :)

2010-01-17 @ 23:54:34
URL: http://emelieliljebergs.blogg.se/
Postat av: Gry

Hej fina :D

Ska läga till dig på skyde när jag är inne nästa gång. Gry.andersson That's me! Hur är allt hemma? ska uppdatera mer när jag blir med hemmstadd.. LOVAR!<3

2010-01-18 @ 04:06:11
URL: http://newyorklife.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0