söndagstankar

2009-09-13

mamma & pappa ringde nyss. de har precis landat i sydney. en hel extra timme fick de cirkulera i luften i väntan på klartecken om att landa. det gick att ana en hel del trötthet, men också förväntan i deras röster. jag hoppas de får en fin första dag.

jag har instruerat dem om hur msn messenger används så jag antar att de kommer höra av sig där. ser fram emot lite saftiga detaljbeskrivningar över livet på andra sidan jorden.

även om jag lovade mig själv att inte plocka undan & hålla rätt på min odrägliga bror så har största delen av förmiddagen gått åt till  just det; att plocka undan, sätta tillbaka och torka av efter honom. jag är verkligen glad att jag kunde ignorera och somna ifrån deras nattätande igår. tycker aningen synd om köket dock. en av johans kompisar hade drattat in någon gång på natten och satt i sig en pizza. men inte på det där normala viset som vanliga människor äter pizza, det vill säga med kniv och gaffel. utan han hade satt i sig pizzan som en hund & kört hela huvudet i pizzan. för mig innebär det att jag måste försöka få köksduken ren från tomatsås.

och hur är det med clay shirky boken då ? mjo, nu efter killarna har begett sig iväg ska jag försöka fokusera och ta mig en bit igenom den. men med hela huset fullt av miffon är det faktiskt inte så lätt att koncentrera sig. jag hörde johan prata om en lägenhet i stan - hoppas hoppas hoppas, han tänker flytta snart. förlåt, men jag har vuxit ifrån min bror & han tycks ha stannat i växten. jag sympatiserar inte med trotsålderfasoner - det är bara gulligt på sam.

tvillingbror bortskänkes ! rumsren ? jag vet inte om hans beteende är definierbart - men i värsta/bästa fall kan ni ha honom på vinden/förråd eller dylikt. skruttig vit bmw medföljer och hyffsade snickerikunskaper. intresserad ?

m.

Kommentarer
Postat av: Mini

Haha så kan det gå! Och kanye, ja vilket svin faktiskt. ses imorgon! vad sägs om en stan-runda efteråt?

2009-09-14 @ 14:47:37
URL: http://www.carolinelundh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0