trick or treat ?

2009-11-01

första november idag. tänka sig ! månaderna bara flyger iväg. snart glittrar det av ljusbågar i fönstren och vi kan räkna dagarna till då julen står för snöig port. om det nu blir snö vill säga...

är det bara jag, eller var inte allahelgona natten extra ruggig igår ? när jag stod och väntade på bussen för att bege mig in till stan för middag på mongolian bbq med mamma och pappa, så kom det en obehags känsla krypandes längs ryggraden. gatlycktorna lyste starkare än någonsin i den kålsvarta kvällen och skuggorna svepte kring mig likt vålnader.

det var minst sagt stämning i kvällen igår. stan var full av maskeradklara partysugna galningar. mamma och jag fick värsta idén & snart kan det komma att bli en riktig brakfest hemma med maskeradtema.

efter god middag mötte älsklingen upp hos vid bussen & vi åkte hem för att tillbringa kvällen, som så ofta, segandes och degandes framför tv'n. päronen roade sig med, en för dem, alldeles fantastiskt uppfinning; spotify. mamma kunde inte bara förstå att hon i ett galleri av musik kunde återuppleva hela sin barndom - det var fantastiskt.

jag fastnade framför en demonfilm och med det kunde jag somna och känna att jag hade fått min dos av halloween. allahelgona har liksom glömts bort och ersatts av halloween, men ändå kan jag inte riktigt ta det till mig. jag är dålig på att dra igång något själv, och utan riktigt engagemang blir liksom hela skrämmas & utklädningsprylen lite b. många andra verkade dock ta det på allvar och igår fick jag se ett livslevande twister-spel, ambitiöst !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0