jag är hög på kärlek

2009-05-28

alla par har sina ups and downs. jag vet att du ibland bara velat slänga luren i örat på mig, och det finns gånger jag gått och lagt mig med en knut i magen för att jag inte vetat hur morgondagen skulle komma att se ut. igår när jag såg dig så insåg jag att alla de gånger som jag oroat mig har varit helt i onödan.

känner mig hög på livet för tillfället och hög på kärleken. jag undrar om jag egentligen sovit så mycket inatt, för det enda jag kunnat göra är och titta på dig. du låg verkligen där, så riktig, så fin och så min.

- 18 år och jag var så jävla säker på att jag skulle dö ensam. jag kände det på mig. jag hade slutat leta, slutat hoppas. jag satsade på att ha den bästa sommaren i mitt liv, men som en kanin ur en trollkarlshatt dök du bara upp. som med allt annat fantastiskt i mitt liv tar det roliga slut. du skulle plugga ett år i usa och jag blev ensam igen.. eller ?

det sista jag skrev till dig var att jag skulle vara din ett år senare. men hur som helst så gick det inte att ignorera alla de känslor som bubblade inom mig och vi beslutade att ge det hela ett försök. du i solskens-santa-barbara och jag hemma i vellinge. varje dag efter din avresa till usa var en plåga. jag tror aldrig förr att jag har spenderat så mycket tid med att fantisera om framtiden.

det blev jul och nyår, du kom hem. allt det som jag hade fantiserat om hela hösten blev verkligt och du behandlade mig som en prinsessa. vi dränkte våra bekymmer i kärlek och vi spenderade varje vaket och icke vaket tillstånd i varandras sällskap. det kändes som att vi alltid hade varit tillsammans. vi visste så mycket om varann, och ändå fanns det mer att ta reda på. men så kom dagen då du skulle resa tillbaka. jag var förstörd. jag stod i ytterdörren och såg din pappa lägga in din stora väska i bilen och allt jag kunde göra var att lova dig att jag inte skulle ge upp & det har jag aldrig gjort !

nu sitter jag är med en täppt näsa, jaa jag gråter. men av lycka! jag gråter för att jag har gått och burit på så mycket, kämpat, brottats, längtat och fantíserat. jag var rädd att saker och ting skulle förändras, att vi skulle växa ur varann som man gör med gamla skor. jag var rädd att det skulle kännas påklistrat och konstigt. men på något konstigt sätt känns det inte längre som vi varit ifrån varann i 4 månader. det känns som att vi varit ifrån varann en kort tid, och gång på gång överraskas jag av känslor som gör mig säker på att du är den rätta för mig.

du är inte bara kärlek rasmus lundborg - du är kärleken jag vet att jag kommer spendera resten livet med. du är kärleken som håller om mig som ingen annan kan. du är kärleken som tittar på mig med djupa hundögon och säger att du älskar mig - och jag är säker på att du menar det. du är kärleken som gör mig säker på att livet är värt att ta vara på. du är kärleken som jag önskar mig en framtid med, som jag vill växa med och som jag aldrig tänker lämna.

det är bäst att jag torkar tårarna för nu kommer du snart. jag ska titta på dig, och hålla om dig för det är just nu det enda jag vill och det bästa som finns. jag älskar dig av hela mitt hjärta. min värld, mitt allt!

din lillan.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åhh, så himla fint Maria.. Om det inte är evig kärlek det ni har så tror jag inte att det finns! Önskar er vekligen all lycka :)

Kram på er båda!

2009-05-29 @ 19:44:28
URL: http://hannasegen.webblogg.se/
Postat av: Joppi

Åh, vad blödig jag är! Men verkligen jättefint skrivet Maria! Jag säger som Hanna; Må lycka vare med er! Hehe cheasy :D Ses i sommar då haha ;)



xoxo.

2009-05-30 @ 08:42:27
URL: http://www.suedoise.se
Postat av: TITTI

Möööööööööööööööh!!

Såååååå fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint!!!!! Jag blir super duper rörd! Fastän jag inte känner dig och känner rasmus typ, lite :) Sååå tror jag ni kommer gifta eeeeeeeeer!



Nee nu blev jag bölig :) Fint skrivet..

hälsa rasmus från moi!



Titti

2009-06-01 @ 23:39:06
URL: http://ttforlife.blogg.se/
Postat av: Fanny

Maaaaria! Du får inte skrvia sånt här när storasyrran läser din blogg. Jag sitter o asbölar här ju =D

Du e den underbaraste svägerskan man kan tänka sig <3<3

pussspuss

2009-06-02 @ 11:51:32
URL: http://guckeliis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0