...

2009-06-23

det är ingen känsla av välbehag jag känner när jag precis pillat i mig två rostemackor, och inser att jag ska spendera dagen med en massa kids när jag helst av allt skulle vilja ligga på playan & bli brun när det nu för en gångs skull är riktigt sommarväder. inte heller skuttar jag av glädje när rasmus åkte får en halvtimme sen bara för att jag ska till mitt så kallade jobb.

jag orkar inte vara omotiverad längre. jag lovade igår att jag skulle komma med nya tag idag, men det vill sig inte. antagligen är det min inställning. jag är bara en gnällig bekväm latmask - men när jag verkligen hatar att do whatever i'm doing på dagarna då är det bara så himla svårt att hålla humöret uppe. nu börjar jag gråta igen. jag vill inte åka iväg mañana !

oj. klockan är mycket. hoppas jag blir sen till jobbet. förresten hittade nick's blogg - också en amigo till rasmus. nick är bra - nick är framgångsrik och rolig. nick spelar baseball och reser en massa. det vill jag också göra. jag längtar bort, väldigt mycket -men inte fan till blekingenleden !

m.

Kommentarer
Postat av: Nick Soubiea

Hej Maria! It was great meeting you during midsummer! Your a really fun person to hang out with. I will not forget swimming in that water. And by the way, I like your quote on the top page.



Take care

2009-06-23 @ 11:42:32
URL: http://nickthetraveler.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0