4 sekunders minne - eller något i den stilen

2009-01-23

en helkväll sittandes ihopkopplad med datorn - inte mig emot. jag älskar att vara uppkopplad så här och prata om ingenting med mannen i mitt liv. känner mig dock lite som telefonisterna ur via-direkt reklamen(så 1990 nånting) med headsetet på - och den svarta lilla micken som irriterande finns framför min munn hela tiden.

efter upprepade timmar så här tjattrandes med en annan snopp-korv, bosatt i santa barbara - ca - usa, har radiovågorna fått min hjärna att balla ur och jag är inte bara aningen rastlös utan straffas dessutom med konstiga infall.
under rasmus vistelse i solen hela förra hösten, bönade jag och bad för att han skulle med hjälp av en resedagbok eller blogg hålla oss uppdaterade, men pågen vägrade! med tvång har jag ikväll försökt lösa mitt önskemål genom att hjälpa honom med det praktiska och faktiskt serverat honom på silverfat med inloggningsuppgifter till hans egna blogg - backtocalifornia. men en kvart efter att jag klyddat med mejladress och bloggnamn har jag lyckats glömma lösenordet jag precis skrivit så gud vill nog inte att rasmus ska blogga - jag finner mig besegrad och ger därför upp ! ganska synd ändå, jag kan se det framför mig - a todos: kicki - johanna, hanna och ralle sittandes i solen i djupa diskussioner om vilken header som är snyggast och vad nästa inlägg ska speckas med. hahah ! ååh, jag älskar att retas !

m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0