jensen, yamato och schlageryra

2009-02-28

jag är en människa vid mina ord, även om det ibland tar lång tid för mig att verkligen genomföra vad jag sagt och lovat. men jag brukar i alla fall se till att hålla mig till det jag sagt. i augusti fyllde ted 18 år, och jag lovade honom att vi skulle äta middag på jensen - och det skulle vara hans kväll, och jag skulle stå för notan. så gick månaderna och det hela sköts upp - men så i samband med fotoprojektet nu i veckan, som victor och ted deltagit i sa jag att nu kanske vi ska ta det där jensen besöket - det får ni som tack för hjälpen. så jag ringde och bokade bord och sen avnjöts trerätters på ett mysigt och smockat jensens.

så när vi satt där, och pillade i oss av läckerheterna så gick det ju inte att undkomma "hur kom det sig egentligen att vi blev så himla bra vänner?" för utan att jag tänkt på det särskilt mycket har vi blivit den ulimata trion och har sedan tidig sommar hängt ihop - tätt. midsommaraftons dimma, vem hade kunnat tro att den skulle mynna ut i evigt skolsken och att denna underbara vänskap skulle fortsätta att följa oss, vem hade kunnat tro det då ? det är lustigt hur jag kunnat acklimatisera mig så fort, så gott det går bli en av er. hur jag trots att jag egentligen är mycket olik er kunnat anpassa mig och bli som ni. hur jag trost att jag ibland är ganska så fin i kanten ändå kan skratta åt era grabbiga beteenden, och inte minst joina när det passar mig, hur jag förvånar er när jag liksom ni kan se till att bära mig riktigt grisigt åt. jag har inga gränser när det kommer till att vara tramsig och bäst av allt tycker jag om att hugga tillbaka. ni finns där för mig, om någon skulle bete sig dumt mot mig. men precis som ni finns där för mig, så finns jag där för er - o ingen bråkar med mig o mina 165 centimeter. jag är nog tuffare än somliga tror.

jag njuter i ett sälskap - jag trivs med att vara lilla jag, som har er på vars en sida om mig - men precis som att jag njuter av att vara liten och oskyldig, så hittar jag gärna på skit, och beter mig matcho - så som det händer att ni också gör. när jag tänker efter är vår trio, perfect match på alla sätt och vis, och er skulle jag nog inte ens mot en R8 och en 8C kunna byta bort. <3

m.

t & v

Kommentarer
Postat av: Ted

Du är för goo <3

2009-03-01 @ 15:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0