hiss och diss

2009-02-09

diss
1) spottloskor - såg en äldre herre idag när jag traskade hem från skolan - först hörde jag det harklande ljudet, sen upptäckte jag honom i fjärran och så såg jag honon skjuta iväg en loska - så vidrigt !
2) onödiga avlivningar av djur - kändiselitens chiwawor (chiuauor ?) avlivas på löpandeband för att nu anses de inte vara moderna assocearer längre - det inte inte bara brist på moral, utan brist på respekt och frågan är om dessa människor har samveten över huvudtaget.
3) målbrottet - okej, det är inget våra killar kan hjälpa, det ligger i deras natur att rösten ska gå lite upp och ner, men förtusan grabbar - ni behöver väl inte springa över skolgården skrikandes och jaga varann - det är så jobbigt att lyssna på !

hiss
1) spontan- fikor - som idag, när hälften av lektionen gick åt till att dricka en kopp te, och smaska i sig en kanelbulle - på en lektion som ändå slutade med att charlie introducerade turbanen för klassen, samt skämde ut katinka genom att plocka kondomer ur hennes väska.
2) svaller - det är hur viktigt som helst att försöka hålla sig uppdaterad när det gäller gamla umgängen, vem har hookat med vem, vem gör det - och vad hände då..?! timmar av senaste nytt, typ vem som fuskade på provet är örongodis !
3) kärlek som vara förevigt - det vill säga att bli tillsammans och aldrig bryta, kärlek som är på riktigt, som är ömsesidig och som håller - som är spontan, men som bygger på rutiner. kärlek som känns, trots att den ofta är förgiven. kärlek som varar tills döden.
 
m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0