en liten detalj

2008-12-23

dagarna går o går utan att bloggen uppdateras. faktum är att jag de senaste dagarna mer eller mindre bott borta. rasmus har nyligen kommit hem från usa och det har givetvis resulterat i att varje vaket och ovaket tillstånd har spenderats med honom & därav har bloggen fått lida.

idag är det lillejulafton - dan före doppare dan, och alltså när vi i fredags gick på jullov kändes det som att allt var fulländat. julklapparna var inköpta, kakorna bakade, musiken redan uttjatad och inköpslistan lång inför stora julhandeln. men idag, så här dan före dan så kan jag inte riktigt känna den där julefriden som jag skulle vilja. kanske beror det på bakfylla - eller på att dagen sett ganska så mkt annorlunda ut än vad den brukar göra - men när jag ikväll lägger mig förväntansfull och spänd på vad julaftonsmorgonen har att visa då tror jag att den längtan efter jul och frid kommer att råda som aldrig förr. 

det kommer kanske inte som en överraskning - men jag har tagit mitt förnuft till fånga och kommer att göra en del ändringar på bloggen - mat kommer fortfarande vara huvudsyftet, eller jaa - allt som hör där till - men kommer även att rapportera om annat, för att motivationen ska hållas vid liv har jag insett att jag nog måste se till att skriva om allt som är oviktigt och inte bara om en del. så till dig som kliar dig på skallpen och undrar om du blivit rent tossig, - nej , du är inte galen - jag har ändrat strategi. men glöm förtusan inte; om det inte går att äta, ödsla då inte tid på det !
god jul vänner.

m. 

Kommentarer
Postat av: mini

god jul maria! hoppas du varit snäll i år! (L):D

2008-12-24 @ 13:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0